Evenementen

Op 20 april 2019 was de eerste editie van de Overlevertocht. De dag is zeer positief en geslaagd verlopen. Met een deelname van 420 personen zijn wij als organisatie zeer trots en kijken we dan ook tevreden terug op een mooie fietstocht. De fietstocht trok dan ook allerlei verschillende deelnemers van jong tot oud, snelle en recreatieve fietsers. Met de 3 verschilende afstanden die gefietst zijn(20, 45 en 90 km) was er voor een ieder wat wils.

De opbrengst van deze fietstocht is rechtstreeks naar het UMCG gegaan. Zij gebruiken het geld om onderzoek te doen naar de lever en transplantaties. Naast dat de opbrengt naar het UMCG is gegaan, wil de stichting met behulp van de Overlevertocht aandacht geven aan levertransplantaties.

Het team achter de Overlevertocht

Stichting Overlever